Naar de hoofdinhoud Naar de navigatie
Jessica Westerik

Jessica Westerik start per 1 september als directeur Uitvoering & Ontwikkeling bij Reclassering Nederland

Na het recente vertrek van directielid Erik Corten, heeft de landelijke directie via een interne procedure gezocht naar een goede opvolger. Die is gevonden in de huidige regiodirecteur Zuid-West, Jessica Westerik.

Compleet

Johan Bac, algemeen directeur: “Wij hebben de afgelopen jaren gezien hoe belangrijk de functie van directeur Uitvoering & Ontwikkeling is. We zochten daarom iemand met zowel bestuurlijke ervaring als meerjarige ervaring met de reclassering. Daarom zijn we ontzettend blij dat dit gelukt is en dat Jessica ons directieteam binnenkort weer compleet maakt.”

Ervaring

“Jessica kent het werk én onze reclassenten heel goed, deels vanuit haar ervaring bij Reclassering Nederland maar ook door haar tijd bij de Dienst Justitiële Instellingen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid” vult Monique van Walt van Praag, directeur Personeel en Bedrijfsvoering aan.

Samen met de omgeving en dichtbij

Bac: “We hebben er alle vertrouwen in dat we met Jessica een boost kunnen geven aan de ontwikkeling van het reclasseringsvak. Met haar hebben we er een directielid bij dat onze ingeslagen weg van ‘Reclasseren dichtbij, betrokken en betrouwbaar’ verder vorm kan geven. Dit gaat ons helpen om onze doelstellingen te bereiken om meer in samenwerking met de omgeving en nabij de reclassent, te werken aan integrale trajecten.”

Deel op