09 februari 2018

Vacature regiodirecteur Zuid-West


Reclassering Nederland zoekt een regiodirecteur voor haar regio Zuid-West. Je gaat aan de slag met de bedrijfsvoering in de regio en het coachend leidinggeven aan de stafmedewerkers en de unitmanagers. Je ontwikkelt samen met hen strategieën voor een sterke regionale positionering van Reclassering Nederland. Daarvoor leg je een uitgebreid netwerk aan van invloedrijke mensen in de strafrechtketen, het lokale sociale domein, het bedrijfsleven en de wetenschap.


Het reclasseringswerk brengt risico’s met zich mee. Het managen daarvan hoort bij je taken en je zorgt voor een organisatie waarin mensen veilig, efficiënt en met veel plezier hun werk kunnen doen. Je bent integraal verantwoordelijk voor de resultaten van de regio en coacht staf en management op resultaten en persoonlijke ontwikkeling. Je stimuleert en faciliteert een cultuur en structuur die draait om collegiale kennisuitwisseling, feedback en toetsing. Voor het realiseren van al deze taken draag je de verantwoordelijkheid voor een jaarlijks regionaal budget van ongeveer vijfentwintig miljoen euro.

Meer informatie over functie-eisen, competenties en solliciteren lees je op de website van JS Consultancy die de werving en selectie begeleidt.
Je kunt ook contact opnemen met Jolanda Steffens 06-33 32 19 69 of Esther Dijkstra, 06-12 57 03 76.Ga naar de overzichtspagina van nieuws

Reclassering Nederland   |  Postbus 8215   |  3503 RE Utrecht
De website van Reclassering Nederland maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten